Ilmoittautuminen

Osallistuminen

Osallistumismaksuun sisältyy kongressin ohjelma, materiaalit, kahvit ja lounaat ohjelman mukaisesti, sekä pääsy kongressin tervetulojuhlaan ja taidenäyttelyn avajaisiin keskiviikkona 30.3.2022.

Yhden päivän ilmoittautuminen on mahdollista kongressin ensimmäiseen päivään keskiviikolle 30.3.2022. Yhden päivän osallistumismaksuun sisältyy pääsy kongressin ohjelmaan kyseisenä päivänä sekä pääsy illan tervetulojuhlaan ja taidenäyttelyn avajaisiin.

Illalliskortit kongressin juhlaillalliselle 31.3. 2022 myydään erikseen, hinta 60 eur.

Osallistumismaksut 
380 EUR Suomen perheterapiayhdistyksen jäsen
420 EUR Muut kuin yhdistyksen jäsenet
50 EUR Yhden päivän osallistuminen: keskiviikko 30.3.2022
Kongressin osallistumismaksut ovat arvonlisäverosta vapaita.

Kongressin erikoistyöpajoihin ”Muumit, Tove ja perhedynamiikka – Muumien perheresilienssi” ilmoittaudutaan etukäteen kongressi-ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoa työpajoista, aikatauluista jne. täällä (ks. työpajat välilehti) sekä ilmoittautumislomakkeella.

 

Maksutavat

1) Luottokorttimaksu, ei maksutapakuluja.

2) Verkkopankkimaksu, ei maksutapakuluja.

3) PDF lasku (maksu pankkisiirtona). Maksutapalisä 10 euroa.
PDF lasku lähetetään ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen. Maksuehto 14 pv netto.

4) Verkkolasku (suomalaiset organisaatiot ja yritykset). Maksutapalisä 10 euroa.
Verkkolasku lähetetään annettuun verkkolaskuosoitteeseen. Maksuehto 14 pv netto.

Laskut maksutapana: varmistathan, että kirjaamasi laskutusosoite on oikein. Mahdollisen uuden laskun tuottamisesta (johtuen virheellisestä laskutusosoitteesta tai muista muutoksista) perimme 10 euron veloituksen.

 

Osallistumisen peruuttaminen

Osallistumisen peruminen tulee tehdä sähköpostitse info@aboaservices.fi 28.2.2022 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen maksuja ei palauteta (osallistumisen siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista). Kaikista palautetuista osallistumismaksuista pidätetään 50 euron käsittelymaksu.

Jos kongressin järjestäjät peruuttavat kongressin kokonaan tai jos kongressia ei voida järjestää syystä, johon kongressin järjestäjät eivät voi vaikuttaa, ilmoittautumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kongressin järjestäjän vastuu rajoittuu kyseiseen hyvitykseen.