Skip to main content

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittaudu mukaan vuoden tärkeimpään tapahtumaan! Alla ohjeistus ilmoittautumiseen.
Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: info@aboaservices.fi.

Osallistuminen

Osallistumismaksuun sisältyy kongressin ohjelma, materiaalit, kahvit ja lounaat ohjelman mukaisesti, sekä pääsy kongressin tervetulojuhlaan ja taidenäyttelyn avajaisiin maanantaina 21.11.2022.

Kahden päivän ilmoittautuminen kongressiin on mahdollista tiistain 22.11. ja keskiviikon 23.11. osalta. Kahden päivän osallistumismaksuun sisältyy pääsy kongressin ohjelmaan 22.-23.11.2022.

Yhden päivän ilmoittautuminen on mahdollista kongressin ensimmäiseen päivään maanantaille 21.11.2022. Yhden päivän osallistumismaksuun sisältyy pääsy kongressin ohjelmaan kyseisenä päivänä sekä pääsy illan tervetulojuhlaan ja taidenäyttelyn avajaisiin.

Illalliskortit kongressin juhlaillalliselle 22.11.2022 myydään erikseen, hinta 60 eur.

Rinnakkaissessioissa esiintyville kokemusasiantuntijoille osallistumismaksu 30 eur (esityspäivän osallistuminen). Ilmoittautuminen kongressin ilmoittautumislomakkeella, valitse lomakkeella oikea esityspäivä.

Osallistumismaksut 
380 EUR Suomen perhe- ja pariterapiayhdistyksen jäsen
420 EUR Muut kuin yhdistyksen jäsenet
300 EUR Kahden päivän osallistuminen: ti-ke 22.-23.11.2022,
Suomen perhe- ja pariterapiayhdistyksen jäsen
350 EUR Kahden päivän osallistuminen: ti-ke 22.-23.11.2022,
Muut kuin yhdistyksen jäsenet
50 EUR Yhden päivän osallistuminen: ma 21.11.2022
Kongressin osallistumismaksut ovat arvonlisäverosta vapaita.

Kongressin erikoistyöpajoihin ”Muumit, Tove ja perhedynamiikka – Muumien perheresilienssi” ilmoittaudutaan etukäteen kongressi-ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoa työpajoista ja aikatauluista täällä (ks. työpajat välilehti).

Huom. Saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pian ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion. Voit myös ottaa yhteyttä: info@aboaservices.fi.

Maksutavat

1) Luottokorttimaksu, ei maksutapakuluja.

2) Verkkopankkimaksu, ei maksutapakuluja.

3) PDF lasku (maksu pankkisiirtona). Maksutapalisä 10 euroa.
PDF lasku lähetetään ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.

4) Verkkolasku (suomalaiset organisaatiot ja yritykset). Maksutapalisä 10 euroa.
Verkkolasku lähetetään annettuun verkkolaskuosoitteeseen.

Laskut maksutapana: varmistathan, että kirjaamasi laskutusosoite on oikein. Mahdollisen uuden laskun tuottamisesta (johtuen virheellisestä laskutusosoitteesta tai muista muutoksista) perimme 10 euron veloituksen.

Osallistumisen peruuttaminen

Osallistumisen peruminen tulee tehdä sähköpostitse info@aboaservices.fi 21.10.2022 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen maksuja ei palauteta (osallistumisen siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista). Kaikista palautetuista osallistumismaksuista pidätetään 50 euron käsittelymaksu.

Jos kongressin järjestäjät peruuttavat kongressin kokonaan tai jos kongressia ei voida järjestää syystä, johon kongressin järjestäjät eivät voi vaikuttaa, ilmoittautumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kongressin järjestäjän vastuu rajoittuu kyseiseen hyvitykseen.