Kongressiuutiset

Kongressiuutiset kokoaa perheterapiakongressin uutisia ja vinkkejä yhteen arkisella tavalla. Kongressiuutiset pyrkii olemaan läsnä ja kuuntelemaan siellä, missä tapahtuu!

Voit seurata kongressiuutisia sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #kongressiuutisia seuraavista lähteistä:

Olemme iloisia, kun liityt mukaan seuraamaan kongressiuutisia, kommentoit tai tulet keskustelemaan uutisten aiheista. Voit myös ehdottaa kongressiuutisille aiheita, joista haluaisit kuulla kongressin valmisteluvaiheessa tai itse tapahtumassa.

#kongressiuutiset kokoaa Pirjo Latvanen. Tavoitat hänet pirjo.latvanen(at)pp.inet.fi.

26.9.2021

Tervetuloa kongressiin!

8.10.2021

Kongressin teemat

9.10.2021

Muumityöpajat

17.10.2021

Ilmoittautuminen on avattu!

6.11.2021

Pääpuhujat

7.11.2021

Millaisia kongressiuutisia saisi olla?

17.11.2021

Perheterapiakongressin tilat

19.11.2021

Kongressiin tuleva taidenäyttely

12.12.2021

Kutsupuhuja Mika Niemelän tervehdys

23.3.2022

Järjestelytoimikunnan terveiset maailmalle

Kongressiuutiset piiitkän tauon jälkeen täällä taas, moro! Uutisilla on ollut toimituskatkos, mutta tässä sitä taas ollaan. Näihin aikoihin meidän piti elää hektisiä VII suomalaisen perheterapiakongressin viimeistelyviikkoja. Sen sijaan, kuten iso osa teistä jo tietää, on kongressi päätetty siirtää maaliskuulta marraskuulle, pidettäväksi 21.-23.11.2022.

Siirtopäätös tehtiin alkuvuoden koronatilanteen perusteella ennakoidaksemme turvallisempaa kongressia kaikille. Sen sijaan emme voineet aavistaa, mitä tämä kevät toisi tullessaan.

Kongressin teema – Perheresilienssi ja elämänhaasteista selviytyminen – on entistäkin merkittävämpi näinä aikoina, kun sota runtelee Ukrainaa ja meidän kaikkien eurooppalaisten kokemusta turvallisuudesta järkytetään. Perheet tarvitsevat nyt erityistä tukea selviytyäkseen yhdessä näissä haastavissa tilanteissa ja pystyäkseen näiden jälkeen palautumaan turvalliseen yhteyteen itsensä ja toistensa kanssa. Tähän tarvitaan myös perhe- ja pariterapeuttien luovuutta – miten nyt kohtaamme ja autamme perheitä selviytymään.

Näihin asioihin palaamme marraskuussa, jolloin on tiedossa ajankohtaista ajankohtaisempikin kongressi. Pidetään siihen saakka huolta toisistamme, lähellä ja kaukana.